« Club Energie»

Gepubliceerd op 12-09-2018

Via dit op de website willen wij als bestuur graag onze aanstaande samenwerking met Club Energie bekend maken. Club Energie is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op duurzame energie. Zij bieden een innovatief en uniek voorstel, dat voordeel biedt voor alle leden en voor de vereniging. Daarnaast zijn er door Club Energie diverse winacties verbonden aan onze samenwerking. Als club willen we graag verduurzamen, echter ontbreekt het aan financiële middelen om onze wensen op het gebied van duurzame energie  nog verder uit te voeren. Club Energie gaat ons daarbij ondersteunen en samen gaan we bouwen aan de “ Groenste Club van Nederland”!

Groene energie

Alle leden krijgen via Club Energie een goed voorstel van de groenste leverancier van Nederland: Qurrent. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel komen er financiële middelen vrij vanuit Qurrent en daarmee kunnen wij onze club duurzamer inrichten. Door het plaatsen van zonnepanelen, LED verlichting en andere duurzame oplossingen dragen wij samen bij aan de noodzakelijke verbetering van het milieu. Samen steunen we de club, het milieu, onszelf en de toekomst van onze kinderen: zo winnen we allemaal! De verduurzaming heeft daarnaast ook een positief effect op de financiële huishouding van de club. Indirect heeft dit ook voordeel voor de leden.

Wat te doen?

Als bestuur zijn wij van mening dat deze actie positief uitgedragen kan worden binnen de club. Uiteraard bepalen alle leden zelf of ze hier aan mee willen doen. Mocht het zo zijn dat u op voorhand tegen dit initiatief bent, dan bent u uiteraard vrij om dit, binnen 14 dagen, kenbaar te maken aan onze secretaris. Een simpele mail volstaat hierin. Diegene die wel willen deelnemen of geïnteresseerd zijn krijgen een energievoorstel van Qurrent. Club Energie heeft diverse winacties en voordelen verbonden aan deze campagne: onder andere wordt er een geheel verzorgd weekend in een luxe vakantiewoning verloot onder de deelnemers! Meer informatie hierover volgt bij uw persoonlijke voorstel.

Bent u nu al geïnteresseerd, kijk dan op https://clubenergie.nu/hvv-helmond/
 Klik op Doe mee en laat uw gegevens achter. Namens het bestuur en Club Energie hopen wij op een succesvolle actie richting verduurzaming van onze Club. Uiteraard houden we u op de hoogte van de status van deze campagne.

 

Schermafbeelding-2018-09-12-om-10-47-35-1536742067.png