« Jubilarissen gehuldigd»

Gepubliceerd op 05-01-2021

Jubilarissen HVV Helmond

Jaarlijks worden de jubilarissen van HVV Helmond gehuldigd op de nieuwjaarsreceptie.
Helaas heeft er dit jaar vanwege de corona geen nieuwjaarsreceptie plaats kunnen vinden.
Echter heeft het bestuur op zondag 3 januari 2021 toch de jubilarissen gehuldigd conform de richtlijnen van het RIVM. Jubilarissen waren op een afgesproken tijd aanwezig in de bestuurskamer waar ze hun speldje in ontvangst mochten nemen.

Jan van Dijk was deze middag helaas verhinderd maar werd gehuldigd voor zijn 60 jarig lidmaatschap. De huldiging heeft later deze dag plaatsgevonden bij Jan thuis.

Lenie Thielen werd gehuldigd voor haar 50 jarig lidmaatschap. Lenie is nog regelmatig te vinden in onze kantine met het “oude” dames elftal waar ze vroeger deel van uit heeft gemaakt.

Cissie Maas werd ook gehuldigd voor haar 50 jarig lidmaatschap. Cissie heeft in het verleden het vrouwen voetbal op de kaart gezet bij HVV Helmond en ze vervult tot op heden nog steeds een belangrijke bestuursfunctie.

Antwan Snijders werd gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Antwan zit al sinds de jeugd bij HVV Helmond en voetbalt tegenwoordig in het 3e elftal. Een elftal dat het op zondag fijn vind om een balletje te trappen.

Mario Escribano werd gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Mario heeft in diverse elftallen gespeeld bij HVV Helmond en heeft ook nog voor andere Helmondse clubs gespeeld. Echter is Mario HVV Helmond altijd trouw gebleven en tegenwoordig maakt hij deel uit van de staf van het 3e elftal.

Hans van Hoof werd gehuldigd als Lid van Verdienste. Hans is tijdens de algemene ledenvergadering van 28 september 2020 door de leden voorgedragen voor deze bijzondere waardering. Hans is in september ook toegetreden tot het bestuur van HVV Helmond. Hans zorgt ervoor dat het sportpark er netjes uit ziet en dat de senioren leden er netjes op staan tijdens de wedstrijddagen.

Mike Sleegers werd ook gehuldigd als Lid van Verdienste. Mike werd ook tijdens de algemene ledenvergadering door de leden voorgedragen voor deze bijzondere waardering. Mike is al vele jaren op bestuurlijk niveau actief binnen de vereniging en heeft er mede voor gezorgd dat HVV Helmond weer een financieel gezonde vereniging is.

Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd namens het bestuur van HVV Helmond 1899

Foto is bewerkt middels afzonderlijke foto's

Knipsel-1609846202.PNG