« Contributie Senioren»

Gepubliceerd op 24-12-2020

Beste Senioren leden,

Namens het bestuur van HVV Helmond willen we jullie bedanken voor het doorbetalen van de contributiegelden. De vaste lasten van de vereniging lopen ook “gewoon” door, of er nu wel of niet gevoetbald mag worden.

Echter hebben we als bestuur besloten dat we de leden, die aan het einde van het seizoen de volledige contributie hebben betaald van € 140,- de mogelijkheid geven om een deel van de contributie terug te vragen.
Mocht je geen contributie hebben betaald of mocht je je termijnbetalingen niet meer hebben voldaan, dan gaan we helaas niets compenseren en blijf je de gehele contributie verschuldigd.

Tevens zul je zolang de volledige contributie niet is voldaan een blokkade op naam hebben waardoor een eventuele overschrijving ook niet mogelijk zal zijn.

Wij als bestuur hopen jullie hiermee een passend aanbod te hebben gedaan en we hopen dat we snel weer op het veld kunnen staan.

Wij verzoeken je vriendelijk doch dringend om vóór de eerstvolgende training/wedstrijd de eerste helft van de contributie (€ 70,-) voldaan te hebben.

We wensen jullie fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2021

Bestuur HVV Helmond 1899

hvv-logo-1608814419.png